Konyhabútorok

A konyha

A konyha a felhasználóknak a felejthetetlen ízek és hosszú beszélgetések helyszíne, a bútortervezőknek sokféle méretű és fajtájú konyhaeszköz tárolási és felhasználási helye.

Fotóalbum

Konyhaeszközök tárolása

A villák, késkészletek, hámozók, kanalak, merítők, fém-, kerámia- és üvegedények, fedők, tepsik, tálak, kukták, sütőformák tárolási helye, ahol még szükség van kályhára, kenyérpirítóra, szendvicssütőre, mikróra, teafőzőre, kávéfőzőre, mosogatóra, mosogatógépre, konyhai robotra, hűtőre és még számtalan változatos formájú és anyagú eszközre és berendezésre.

Nagy kihívás a biztonságos munkára való odafigyelés. Az eszközöknek megfelelő tárolókat, a berendezéseknek kellően biztonságos elhelyezést kell biztosítani, hiszen forró, veszélyes, éles anyagokat és tárgyakat használunk naponta, amelyeket gyorsan és könnyen akarunk elővenni, használni, megtisztítani és eltenni.

Az anyagok minősége

sarvari.hu

Kopásálló, hővel és nedvességgel szembeni tűrőképességű anyagok válogatása elengedhetetlen ezekhez a bútorokhoz.

Ugyanakkor a helykihasználás hatékonysága, a szerelvények, polcok, vezetékek, kapcsolók helyének gondos tervezése is nagy kihívás, hogy a családi ebéd valóban kellemes együttlét lehessen a család minden tagjának.

A berendezés

sarvari.hu

Akár körbejárható szigetet vagy szűkösebb főzőfülkét készítünk, a cél ugyanaz: a konyhabútor könnyen hozzáférhetően tárol minden szükséges eszközt. Számos gyakorlati tapasztalattal segíthetjük abban, hogy a berendezés segítse a napi tevékenységet: a főzést, a főzés utáni tisztítást, mosogatást és élelmiszerek gondos tárolását, a konyhai hulladékok tárolását. A kellően megválasztott bútorelemek, beépített konyhagépek, bútorszínek és faanyagok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy átlátható, barátságos, világos, célszerű és kellemes konyhánk legyen. Egy jó berendezett konyha használatával jelentősen rövidebb időt kell a munkára fordítani és örömmel lehet az ételek ízére összpontosítani.