Előszobabútorok

Az előszoba

Az előszoba az első benyomás helyszíne és az utolsó lehetőség a távozó számára, hogy minden a helyén legyen az előtte levő naphoz.

Az induló számára mindennek kézre kell állnia: ne a kulcs megtalálásával, az esernyő keresésével való kapkodás terelje el a figyelmét. Minden fióknak, tükörnek, akasztónak azt kell segítenie, hogy a napi rutin részeként észrevétlenül illeszkedjen az emberhez. Minden a helyén, kellő magasságban, megfelelő mélységben kell legyen. Egy mozdulattal elkészülhet az ember, egy végső pillantás a tükörbe, hogy nincs-e valami igazítani való, és kezdődhet a nap. Az előszobabútor észrevétlenül kellemessé és a jól kihasznált tér révén hatékonnyá teszi az indulást.

Fotóalbum

Helykihasználás

sarvari.hu

A jól sikerült előszobában minden természetesen működik, legyen az tágas tér vagy apró panel. A bútorok használata mindennap örömöt jelent.

A kabátok, cipők nem tornyosulnak az ember fölé, helyükön vannak a kulcsok, kesztyűk, a fióksínek könnyen csúsznak, a polcok megfelelők, az ajtók finoman csukódnak.

Mindez azt jelenti, hogy jó munkát végeztünk, helyénvaló technikai megoldásokat alkalmaztunk, minőségi anyagokat és alkatrészeket használtunk fel. A munkánk révén mindennap Önökkel vagyunk, hogy észrevétlenül könnyebbé tegyük a dolgokat.

Indulás

Az indulás a kezdet ideje. Az embert az előtte álló feladat, a napi tervek, útvonalak, megoldások foglalkoztatják. Ha elvonja a figyelmét az elveszett kulcs, a gyűrött kabát, vagy a párjától elcsúszott cipő, máris veszít a lendületből. A mi feladatunk, hogy mindennek helye lehessen: az emberhez igazodhassanak a tárgyai, az indulás kellékei: cipő, kabát, táska, ernyő, kulcs. A fontos dolgokra figyelhessen az ember.

Érkezés

sarvari.hu

Érkezéskor az első tér, az első benyomás az előszoba. Végre az otthon színei, stílusa, hangulata és természetesen a bútorok funkcionalitása dominál. Az indulás ellentéteként az ember minél hamarabb meg akar szabadulni a napi koloncoktól. Észrevétlenül minden azonnal a rendelkezésére kell álljon, hogy pár mozdulattal végre hazaérkezhessen. Minden úgy kell rendelkezésére álljon, hogy ergonomikusan minden azonnal a helyére kerülhessen.Anyagválaszték

Meggyőződésünk, hogy a megfelelően kiválogatott színvilág, az anyagok formája és minősége, az alkalmazott dekorációk összehangolt és gondos megválogatása olyan összhatássá válik, amely az igényesség, jó ízlés, megbízhatóság irányába mutat.

Egy szépen megmunkált fafelület és egy igényes fogantyú önmagában is, a funkcióján túlmutatva esztétikai többletet jelent.