Nappalik minőségi bútorai

A nappali

Minőség, stílus és egyedi igények kiszolgálása.

sarvari.hu

Az otthon, a megszokott környezet, a család és a vendégek tere.

A nappali egyszerre a bensőséges, családi, otthonos pillanatok helyszíne, ugyanakkor a látogatókkal, ismerősökkel való találkozás tere.

Egyszerre kell bensőségesnek és távolságtartónak lennie, hiszen nemcsak a meghitt otthoni pillanatoknak, hanem az idegen tekinteteknek is meg kell felelnie.

A nappali számtalan módon, a legapróbb jelek révén is beszámol a család szokásairól, stílusáról, ízlésvilágáról. Az életünk lenyomata.

Fotóalbum

A minőség kortalan

Közösen eltöltött idő, a szórakozás, tévézés, a családi társasozás helye. Meghitt pillanatok helyszíne, ahol viszont, amikor a helyzet úgy kívánja, találkoznunk kell egy ismerőssel, munkatárssal vagy üzleti partnerünkkel is.

A minőség és stílus a garancia arra, hogy egyetlen bútordarab se tegyen rossz benyomást, ne legyen véletlenül se akadálya egy fontos és sikeres beszélgetésnek.

A nappali bútora tükrözi helyzetünket a világban, kerete az életünkről, életkorunkról, kapcsolatainkról, tárgyainkról alkotott képnek.

Festmények és könyvek, dísz- és értékes emléktárgyaink, hangszereink, multimédiás berendezéseink számára helyet és igényes környezetet biztosít.

A lendületes életkezdés

sarvari.hu

A fiatalok a változás, a változtatás lendületében keresik helyüket és önmagukat.
A lakás terei egy-egy újabb elképzelés, hangulat vagy munkahely szerint változnak. Minden lendületben és változásban. Ehhez igazodnak az átrendezhető, felcserélhetőre tervezett bútorelemek.

Legyen szó egy gyorsan átrendezett hétvégi bulihelyről vagy egy meghitt beszélgetésről, egy leválasztott home office-ről, a gondosan tervezett és elkészített bútorelemek tökéletes összhatást biztosítanak.

A család sokszínű igényei

sarvari.hu

A gyermekzsivaj kora a család és bútorok életében változást hoz. Az esti közös mesék, óvodai, iskolai élmények kora köszön be. A dolgokat a bútorokra ráteszik, ráejtik, rajtahagyják, ráfolyik, kiömlik, belekapaszkodnak, hintáznak a székeken a gyerekek. Igazi erőpróba a decens külső megtartása. A pontos, gondos és előrelátó tervezéssel és kivitelezéssel közös tere lesz a felnőtteknek és gyerekeknek is a családi nappaliban. Helye lesz az LCD tévének, a kisautónak vagy egy szemüvegnek is.

Az érett kor nappalija

sarvari.hu

A nyugalom és kényelem idejét határozott stílusigény és komfortkeresés határozza meg.

A nappalit több csend és minőségi anyagok, kiforrott stílusú formák uralják.

A minőségi és kiforrott stílusú bútorok méltó környezete az élet során megtartani érdemesnek tartott emléktárgyainknak, kellékeinknek.