Bemutatkozás

sarvari.hu

Köszönjük, hogy meglátogatják honlapunkat!

Sárvári József 1957-ben szegődött asztalosinasnak Székesfehérváron. Jó nevű mesterek keze alatt becsülettel kitanulta a szakmát, végigjárta a szakmai ranglétrát, majd 1970-ben érett be nála az önállósodás régen dédelgetett gondolata.

Az iparengedély kiváltásával létrehozta saját vállalkozását, amiből három dolgos évtized után nőtte ki magát a 2000-ben alapított Sárvári Asztalosipari Kft. A cég mára magasabb szakmai színvonalon, nagyobb létszámmal, jobb technikai háttérrel, de ugyanazokat a szakmai törekvéseket valósítja meg, és ugyanazokat az elvárásokat fogalmazza meg önmagával szemben, mint jogelődje. Ezen értékek mentén válhatott jól prosperáló, a hagyományokat tiszteletben tartó családi vállalkozássá.

Stílusosan, Székesfehérvár, “Városkapu” ipari parkjában épült fel 2004-ben az imponáló méretű és impozáns külsőt öltő, 1600 m2 alapterületű korszerű, új műhely. A minden szakmai és esztétikai igényt kielégítő épület reprezentálja az eddig befektetett temérdek tisztességes munkát és a folyamatosan épülő Sárvári-dinasztia jövőbe és a szakmába vetett hitét.

Bemutatótermünkben a legjobb szakmai tudásunk szerint igyekszünk segíteni látványtervekkel, anyagmintákkal, referenciakatalógussal, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

A vállalkozásunk tevékenységei körébe tartozik a konyhabútor, hálószobák, nappalik, komódok, gardróbok, egyedi kiegészítők, könyvespolcok, asztalok, lépcsők tervezése és gyártása

üdvözlettel:

ifj. Sárvári József

sarvari.hu