Tervezés

A tervezéstől a kivitelezésig!

sarvari.hu

Tapasztalatunk, hogy az ügyfélre szánt idő és odafigyelés a tervezési és az előkészítési munkálatokat nagymértékben megkönnyíti. Minél pontosabban és körültekintőbben tudjuk felmérni az ügyfelünk igényeit, elvárásait, annál könnyebb lesz a megelégedésére megtervezni és összeválogatni az anyagokat. Ebben a szakaszban a kommunikáció minél közvetlenebb kialakítása a célunk.

Igyekszünk a színvilágok, az arányok modellezésével tájékoztatni az ügyfelünket, hogy milyen összhatás várható a kívánt anyagokból, hogy megelőzzünk egy túlzsúfolt, nyomasztó összhatást.

sarvari.hu

Az ügyfelekkel való kommunikáció során nagy tapasztalatunk alakult ki azon a területen, amelyik a legproblematikusabb, hiszen az ügyfél egy nagyméretű üvegfalú kiállítóteremben teljesen más arányokat érzékel, és lehet, hogy a kiválasztott bútor teljesen másként fog viselkedni egy 30-40 négyzetméteres lakószobában.

Az arányok, a színek, az elrendezés mind ahhoz járul hozzá, hogy a lakótér teljesen más összhatást, térhatást eredményez.

Igény szerint 3d modellezéssel is szemléltetni tudjuk az elképzelt és a kiválasztott színvilágnak megfelelő bútort, így valósághűvé válik a tér és az arány.

Minden részletkérdés fontos lesz

sarvari.hu

A részletek ugyanolyan fontosak, mint az átfogó elképzelések, hiszen a részletek teszik azt, hogy minden fogantyúhoz, lekerekített élhez, fiókhoz naponta kedvteléssel nyúljon az ember.

Ismernünk kell az igényeket, az elvárásokat, hogy a legmegfelelőbb megoldást tudjuk alkalmazni a felméréstől a beszerelésig.Árak

Az árakat természetesen a kiválasztott anyagok, a megfelelő minőségű szerelvények, kiegészítők, alkatrészek és a ráfordított munkaidő határozzák meg.

Ügyfeleink igényeinek felmérése alapján segítünk a legmegfelelőbb megoldások megtalálásában és alkalmazásában.

Szolid árakon kifogástalan minőséget és megfelelő garanciát nyújtunk ügyfeleinknek!